Martin den Hartog en Marion Sonneveld zijn onlangs toegetreden tot het bestuur van de Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN). Martin den Hartog als voorzitter en Marion Sonneveld als bestuurslid. Zij vormen samen met Jaap Gootjes het driekoppige bestuur van de AHzN. Het bestuur maakt zich samen met de leden sterk voor hoogwaardige hospicezorg met de nadruk op kwaliteit, kennisopbouw en kennisverspreiding. De aangesloten hospices zijn hiertoe geaccrediteerd met het PREZO-keurmerk Hospicezorg. 

De vacatures zijn ontstaan door het terugtreden van Janneke Koningswoud en Saskia Teunissen. De AHzN heeft veel waardering voor het bestuurlijke werk dat zij in de afgelopen jaren voor de AHzN hebben gedaan. 

Martin den Hartog is bestuurder van Avoord in Etten-Leur en Zundert, waaronder het hospice Marianahof en het Kennis- en Informatiecentrum Palliatieve Zorg vallen. Van oorsprong is hij verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en later gepromoveerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is tevens lid van het dagelijks bestuur van het consortium Palliatieve Zorg Zuid-West Nederland.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This